Kabeljauw op de wijze van Phen Souralaysak

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de visfilets met dungesneden reepjes gemberwortel en versgeperst limoensap.
  • 2 Laat het geheel 15 tot 20 minuten koken in de snelkookpan.
  • 3 Sausbereiding (5 minuten voor de vis gaar is): Giet 4 eetlepels Solo in de wok. Voeg de knoflook toe zodra de Solo warm is en laat ze lichtjes goudbruin bakken.
  • 4 Voeg 2 eetlepels witte azijn, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel kristalsuiker toe.
  • 5 Meng het geheel goed en laat even sudderen.
  • 6 Giet de kabeljauwfilets af, schik ze op de borden en overgiet met de saus.
  • 7 Bestrooi met grofgesneden verse koriander en versier met schijfjes limoen. Dien op met rijst.

Kabeljauw op de wijze van Phen Souralaysak is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept