Zoek
Gemarineerde zeewolf met koriander, komijn
4
135 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 glas water
1 eetlepel tomatenpuree
8 aardappelen
2 tomaten
2 paprika's
800 g zeewolffilets
4 eetlepels fijngehakte verse koriander
snuifje pimentpoeder
plakjes citroen
2 eetlepels Solo Vloeibaar
3 teentjes look
1 koffielepel komijnpoeder
1 citroensap (stuk)
1 eetlepel groene en zwarte olijven (fijngehakt)
Bereiding
1
Roer de ingrediënten voor de marinade goed onder elkaar en marineer er de vis 2 tot 4 uur in.
2
Maak de aardappelen en de paprika's schoon en kook ze apart beetgaar.
3
Doe ze in een schotel en schik er de vis op, samen met de in plakken gesneden tomaten.
4
Meng 1 eetlepel tomatenpuree en een glas water onder de marinade en giet ze over de vis, samen met een scheutje Solo.
5
Dek de schotel af met aluminiumfolie die met de Solo ingesmeerd is en zet 15 minuten in een oven van 180 tot 200°C.
Gemarineerde zeewolf met koriander, komijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Wortelsoep met gember en koriander
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept