Zoek
Gegrilde tonijn met prinsessenboontjes, citroen
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout en peper
1 eetlepel Solo
250 g prinsessenboontjes
4 moten tonijn van 220 g elk en 3 cm dik
Bertolli extre vergine
2 eieren
2 teentjes knoflook
citroen (fijngesneden zeste van een halve citroen)
Bereiding
1
Kook de eieren hard in 10 minuten, pel ze en wrijf ze door een zeef.
2
Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar.
3
Laat ze schrikken in ijswater en laat ze nadien goed uitlekken.
4
Verhit de Solo in een pan en fruit er de knoflook in.
5
Doe er de boontjes bij en warm goed door.
6
Kruid met de citroenzeste, peper en zout en meng er voorzichtig de fijngewreven eieren onder.
7
Houd warm.
8
Wrijf de tonijnmoten in met olijfolie en grill ze gedurende een 5-tal minuten op de barbecue.
9
Kruid nadien met peper en zout. 1
0
Serveer met de boontjes en zuiderse saus naar keuze.
Gegrilde tonijn met prinsessenboontjes, citroen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Schnitzel, citroen en courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min
Nagerecht
Bekijk recept