Zoek
Gegrilde goudbrasem met gestoofde
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 blaadjes verse salie
4 schoongemaakte, maar niet ontschubde goudbrasems van ongeveer 300 g elk
grof zeezout
4 eetlepels Solo
zout
12 mini-artisjokken
citroensap
peper
Bereiding
1
Snij het stengelgedeelte en de bovenste bladeren van de mini-artisjokken en stoof ze meteen in de Solo.
2
Doe er een flinke scheut versgeperst citroensap bij, zodat ze niet bruin kleuren.
3
Laat zachtjes gaar stoven, eventueel met wat water erbij, en kruid op het einde met peper, zout en de fijngehakte salieblaadjes.
4
Strijk de goudbrasem in met Solo en grill hem (met de schubben) gedurende een 8-tal minuten op de barbecue.
5
Serveer met de artisjokken en eventueel wat mayonaise of aïoli. Werk af met wat grof zeezout.
Gegrilde goudbrasem met gestoofde is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Garnalencurry
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min
Nagerecht
Bekijk recept