krokante garnaalspiesjes

4
90 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Soep: Mix de tomaten fijn en breng ze aan de kook met de look, gember, basilicum en witte wijn.
  • 2 Giet het hete tomatenmengsel op de losgeklopte eiwitten en laat trekken.
  • 3 Giet de soep door een fijne zeef en laat koud worden in de ijskast.
  • 4 Kroketten: Mix de kabeljauw met de grijze garnalen en de eieren tot je een smeuïg mengsel krijgt.
  • 5 Voeg zout, peper en cayennepeper toe.
  • 6 Dompel de tijgergarnalen in het mengsel en paneer ze nadien door ze eerst in het eiwit en dan in wat broodkruim te rollen.
  • 7 Presentatie: Steek de garnalen op stokjes en frituur ze krokant (3 minuten op 180°C). Giet de koude soep in glazen en versier met garnalen en bieslook. Serveer met de kroketten.

krokante garnaalspiesjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Garnaalspiesjes met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane Garnaalspiesjes
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept