Gestoomde vis met limoen (pla neung manao)

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plet het citroengras in een vijzel.
  • 2 Maak diagonale sneden in de vis aan beide kanten.
  • 3 Leg de vis in een stoommand op een bedje van het geplette citroengras en stoom gedurende ongeveer 15 tot 20 minuten, tot de vis gaar is.
  • 4 Doe de look en de wortel in een kom samen met de overige ingrediënten voor de dressing en roer alles onder elkaar.
  • 5 Leg de blaadjes sla aan een kant van de schotel en leg de vis ernaast.
  • 6 Giet de saus over de vis en versier met de schijfjes limoen en de koriandertakjes.

Gestoomde vis met limoen (pla neung manao) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept