Zoek
Zonnevisfilet met prei, tomaat
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eetlepels Solo
zout
600 g zonnevis filets
peper
1 prei
4 eetlepels kappertjes
2 tomaten (gepeld en in stukjes gesneden)
4 eetlepels broodcroutons
4 eetlepels Bertolli extra vergine
20 rivierkreeftjes
Bereiding
1
Bak de zonnevis mooi krokant in de helft van de Solo en breng op smaak met zout en peper.
2
Snijd de prei overlangs, spoel ze schoonen snijd ze vervolgens in mooie gelijke stukjes.
3
Verwarm de rest van de Solo in een pan en voeg de prei toe, zweet ze aan in enkele minuten.
4
Voeg op het laatste moment de kappertjes, rivierkreeftjes en stukjes tomaat toe.
5
Leg de groenten en de rivierkreeftjes op de borden en leg de zonnevis ertegenaan.
6
Werk af met de broodcroutons en voeg op het laatste moment nog een scheutje olijfolie toe.
Zonnevisfilet met prei, tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Zonnevisfilet Met Paprikamozaiek
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevisfilet Uit De Oven Met Brabantse Asperges
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde zonnevisfilet met paprikamozaiek
Bekijk recept
Gegrilde zonnevisfilet op pasta rosso
0 min
Bekijk recept