Zoek
Gebakken gamba's met tomatenfondant
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
24 gamba's
4 eetlepels Solo Vloeibaar
3 sjalotten
1.5 dl witte wijn
1 blokje Knorr Kruiden Bouquet Provençal
peterselie
zout
6 grote tomaten
1.5 koffielepels citroensap
peper
Bereiding
1
Geef de gamba's een frisse douche en dep ze droog.
2
Haal de tomaten uit hun jasje, doe de pitten eruit en snij het tomatenvlees in blokjes.
3
Hak ook de sjalotten fijn.
4
Stoof de sjalotten in de helft van de Solo en doe er tomaten en wijn bij.
5
Nu het deksel op de pot en alles vijf minuten laten stoven.
6
Ondertussen heb je tijd om de gamba's te bakken in de rest van de Solo.
7
trooi er nog wat zout en peper over.
8
Laat de Knorr Kruiden Bouquet Provençale smelten in de tomatenfondant.
9
Lepel de tomatenfondant kwistig op voorverwarmde borden en schik er stijlvol de gamba's bovenop. 1
0
Versier met enkele blaadjes peterselie en druppel er het citroensap over.
Gebakken gamba's met tomatenfondant is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken Gamba's Met Tomatenfondant
10-20 min -
Bekijk recept
Gebakken Gamba's Met Tomatenfondant
10-20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken gamba's met tomaten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept