Gebakken gamba's met tomatenfondant

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Geef de gamba's een frisse douche en dep ze droog.
  • 2 Haal de tomaten uit hun jasje, doe de pitten eruit en snij het tomatenvlees in blokjes.
  • 3 Hak ook de sjalotten fijn.
  • 4 Stoof de sjalotten in de helft van de Solo en doe er tomaten en wijn bij.
  • 5 Nu het deksel op de pot en alles vijf minuten laten stoven.
  • 6 Ondertussen heb je tijd om de gamba's te bakken in de rest van de Solo.
  • 7 trooi er nog wat zout en peper over.
  • 8 Laat de Knorr Kruiden Bouquet Provençale smelten in de tomatenfondant.
  • 9 Lepel de tomatenfondant kwistig op voorverwarmde borden en schik er stijlvol de gamba's bovenop. 1
  • 0 Versier met enkele blaadjes peterselie en druppel er het citroensap over.

Gebakken gamba's met tomatenfondant is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken Gamba's Met Tomatenfondant
10-20 min -
Bekijk recept
Gebakken Gamba's Met Tomatenfondant
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken gamba's met tomaten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept