Ragout van zalm en asperges

4
32 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snij ze in lange stukken.
  • 2 Verhit de Solo in een grote pan, stoof de asperges en de gehakte sjalotten hierin 5 minuten.
  • 3 Los de Maïzena in de witte wijn op en blus de asperges.
  • 4 Voeg het laurierblad en de light room toe. Laat op een zacht vuur 8 minuten sudderen.
  • 5 Na 4 minuten de in stukken gesneden zalm toevoegen.
  • 6 Breng de ragout op smaak met zout, peper, suiker, citroensap en de fijngehakte dille.

Ragout van zalm en asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept