Zoek
Ragout van zalm en asperges
4
32 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eetlepels Solo Vloeibaar
250 ml witte wijn
1 flesje light room
4 sjalotten
5 g Maïzena
zout
suiker
1 laurierblad
2 eetlepels citroensap
750 g asperges
400 g zalmfilet
peper
1 bosje dille
Bereiding
1
Schil de asperges en snij ze in lange stukken.
2
Verhit de Solo in een grote pan, stoof de asperges en de gehakte sjalotten hierin 5 minuten.
3
Los de Maïzena in de witte wijn op en blus de asperges.
4
Voeg het laurierblad en de light room toe. Laat op een zacht vuur 8 minuten sudderen.
5
Na 4 minuten de in stukken gesneden zalm toevoegen.
6
Breng de ragout op smaak met zout, peper, suiker, citroensap en de fijngehakte dille.
Ragout van zalm en asperges is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolirijst met kipragout
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept