Lekker feestmenu met o.a. gewokte runderreepjes

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het citroengras overlangs open en verkruimel de limoenblaadjes. Verwarm de inhoud van de twee pakjes soep met 650 ml water, het citroengras en de limoenblaadjes. Breng dit aan de kook en laat even trekken. Zeef de soep alvorens ze te serveren. Verdeel de soep in diepe borden. Leg eventueel een stengel citroengras op het bord ter versiering. Tip van de chef: Voeg op het einde een scheutje kokosroom toe en mix de soep kort, opdat de kokosroom zeker niet zou schiften. Een gebakken scampi in elk bord maakt het gerecht nog exotischer...

Lekker feestmenu met o.a. gewokte runderreepjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly 3 potten à 300 ml
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker vruchtenpannetje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Iers rundvlees
2 uur-
Bekijk recept