Zoek
Gebakken scampi's met Italiaanse zwarte pasta
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
20 scampi's
3 eetlepels Solo Vloeibaar
1 sjalot
1 pepertje
3 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano
1 scheut Pastis
500 g zwarte tagliatelle
4 tomaten
Bereiding
1
Spoel de scampi's en dep ze zorgvuldig droog.
2
Zowel de sjalot als het pepertje hak je fijn.
3
Pel de tomaten en snij ze in grovere stukken.
4
De pasta kook je al dente in ruim veel water en giet je daarna af.
5
Roer er dan de blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano in.
6
Verhit de Solo in een wokpan en schroei de garnalen op een hoog vuur.
7
Laat ze enkele minuten bakken en haal ze uit de pan.
8
Bak nu kort de sjalot en het pepertje in de pan, doe er de tomaten en de Pastis bij en laat 2 à 3 minuten sudderen.
9
Nu gaat de pasta nog bij in de pan. Roer om. 1
0
Schep de tagliatelle uit en schik er de garnalen op.
Gebakken scampi's met Italiaanse zwarte pasta is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept