1 Snij de aubergine, paprika en courgette in blokjes en besprenkel de aubergine onmiddellijk met citroensap.
2 Snij de lente-uien in schijfjes.
3 Verhit 2 eetlepels Solo in een wokpan en bak op een hoog vuur de courgette, uien en paprika aan, voeg na 2 minuten de aubergine toe en blijf omroeren op een hoog vuur.
4 Meng er de 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Provençale onder, roer om en doe er de tomatenblokjes en het tomatensap bij.
5 Ontschub de dorade en spoel zorgvuldig.
6 Vul de buikholte van de dorade met de ratatouille en wikkel er keukentouw rond, strooi er licht peper en zout over.
7 Verwarm de oven voor op 180° C, leg de dorade in een ovenschotel en verdeel er de rest van de Solo over.
8 Laat 20 tot 30 minuten garen in de oven.
9 Kook intussen de rijst in ruim water, giet af en werk af met het derde tablet Kruiden Bouquet.
Gevulde dorade à la Provençale is een recept van Solo Open Kitchen