Kabeljauw met olijven

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontpit de olijven en hak ze in grove stukken. Snipper de ui fijn. Doe de Solo in een pan en voeg er de ui en tijm bij. Sauteer tot de ui glazig wordt.
  • 2 Giet de witte wijn over de ui en kook in.
  • 3 Voeg er de visfilets en de olijven bij. Kruid met zout en peper.
  • 4 Laat de vis nog 4 minuten aan elke zijde sudderen in de saus.
  • 5 Neem van het vuur en serveer met de sla.

Kabeljauw met olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept