1 Maak de worteltjes schoon en snijd het grootste deel in schijfjes.
2 Laat een beetje Solo smelten, stoof de worteltjes hierin, voeg een klein beetje water toe en laat het geheel in een potje onder deksel stoven op het vuur of in de microgolfoven.
3 Leg de gestoofde worteltjes in het midden van het bord.
4 Haal de kabeljauwfilets even door de bloem, kruid ze met peper en zout.
5 Verhit de rest van de Solo en bak de kabeljauw aan beide kanten krokant.
6 Neem voor de groenteblaadjes de raap, de peterselie, de rest van de wortelen en de rode biet.
7 Snijd ze flinterdun (idealiter met een snijmachine).
8 Warm de Solo Frituurvet in de friteuse op 150° en bak de groenteblaadjes daarin krokant.
9 Haal de groenteblaadjes uit de friteuse, laat ze even uitlekken op keukenpapier, kruid dan eventueel met een beetje zout en serveer ze boven op de kabeljauwfilets.
Kabeljauw op een bedje van wortel met is een recept van Solo Open Kitchen