Kabeljauw op een bedje van wortel met

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de worteltjes schoon en snijd het grootste deel in schijfjes.
  • 2 Laat een beetje Solo smelten, stoof de worteltjes hierin, voeg een klein beetje water toe en laat het geheel in een potje onder deksel stoven op het vuur of in de microgolfoven.
  • 3 Leg de gestoofde worteltjes in het midden van het bord.
  • 4 Haal de kabeljauwfilets even door de bloem, kruid ze met peper en zout.
  • 5 Verhit de rest van de Solo en bak de kabeljauw aan beide kanten krokant.
  • 6 Neem voor de groenteblaadjes de raap, de peterselie, de rest van de wortelen en de rode biet.
  • 7 Snijd ze flinterdun (idealiter met een snijmachine).
  • 8 Warm de Solo Frituurvet in de friteuse op 150° en bak de groenteblaadjes daarin krokant.
  • 9 Haal de groenteblaadjes uit de friteuse, laat ze even uitlekken op keukenpapier, kruid dan eventueel met een beetje zout en serveer ze boven op de kabeljauwfilets.

Kabeljauw op een bedje van wortel met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept