Gepocheerde tongschar filet met grijze garnalen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sjalot fijn en vermeng ze met de visfond en de witte wijn in een ovenschaal.
  • 2 Leg de tongschar filets in de schaal, dek af met aluminiumfolie en zet dit gedurende een tiental minuten in een voorverwarmde oven van 190° C.
  • 3 Haal de vis uit de schaal, maar hou hem wel warm.
  • 4 Zeef het vocht uit de ovenschaal in een pannetje, en kook dit tot dat nog ongeveer de helft van het vocht overblijft.
  • 5 Voeg de light room toe en kook in tot sausdikte.
  • 6 Breng op smaak met peper en zout, en mix de saus kort.
  • 7 Ontvel en ontpit de tomaat en snij ze in blokjes. Schik de vis op vier borden.
  • 8 Bestrooi hem met de garnalen, de bieslook en de blokjes tomaat.
  • 9 Overgiet de vis met de saus. Garneer eventueel met wat bieslook.

Gepocheerde tongschar filet met grijze garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept