Zoek
Alaska Pollakfilet met roulade van spinazie in
2
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g Alaska Pollakfilets
350 g spinazie
2 eetlepels Solo Vloeibaar
0.5 fles witte wijn
7 dl light room
Zout
pluksels koriander
3 stoofprei
4 teentjes look
3 uien
peper
1 scheutje Bertolli extra Vergine
Bereiding
1
Stoof de uien in de helft van de Solo, bevochtig met de witte wijn en laat inkoken tot de helft.
2
Bevochtig met de light room, laat inkoken tot sausdikte en smaak af met peper en zout.
3
Was de spinaziebladeren en kook gaar tussen 2 schuimspanen, verfris de bladeren en leg ze open.
4
Snijd de prei in kleine ringen.
5
Stoof de look aan in de rest van de Solo en voeg de prei toe.
6
Vul de spinazie op met het mengsel van prei en look, plooi dit dicht en maak een ronde vorm. Schik op een ovenplaat en plaats in de oven.
7
Bak de Pollakfilet in een nootje Solo of stoom hem.
8
Snij de filet in stukken van 3 cm en leg deze bovenop de spinazie.
9
Nappeer de witte wijnsaus rond de spinaziekring. Versier met de korianderpluksels.
Alaska Pollakfilet met roulade van spinazie in is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Thaise curry met vis en suikererwten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visballetjes met rode curry
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baked Alaska bombe
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Visbrood
Lunchgerecht
Bekijk recept