Zoek
Geroosterde tonijn met basilicumsaus
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g provencaalse groenten
600 g tonijn
Solo Vloeibaar
3 takjes peterselie
2 eetlepels water
4 eetlepels light room
zout
1 bosje basilicum
1 eetlepel citroensap
4 vellen brikdeeg
peper
Bereiding
1
Snij de tonijn in plakken van 1,5 cm dik.
2
Leg deze op een bakplaat en bestrijk met Solo Vloeibaar. Kruid met peper en zout.
3
Pureer de basilicumblaadjes, peterselie en het water in de keukenrobot en voeg de 2 eetlepels Solo toe.
4
Zeef het mengsel en warm op met de light room en het citroensap. Houd de saus warm.
5
Verwarm de groenten met een beetje Solo op
6
Bestrijk de blaadjes brikdeeg met Solo. Maak een loempia van het deeg en de groenten en bak in de oven tot de loempia's goudbruin zijn.
7
Laat de tonijn aan beide kanten roosteren onder de grill gedurende 6 minuten.
8
Serveer de plakken tonijn met de loempia's.
Geroosterde tonijn met basilicumsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept