Zoek
Zalmfilet in een limoensausje
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 eetlepels Solo
Zout
2 sappen van limoenen
1 limoen
50 g suiker
250 ml witte wijn
kervel
peper
1 scheutje wodka
300 g zalmfilets
150 g knolselderblokjes
250 visfumet (ml)
Bereiding
1
Schil de limoen, snijd in zeer fijne reepjes, laat even opkoken in een bodempje water en giet af .
2
Kleur de selder in in wat Solo.
3
Laat de suiker droog karameliseren, voeg het limoensap toe en voeg er de limoenschijfjes bij.
4
Voeg de witte wijn en visfumet toe en laat voor de helft inkoken.
5
Werk de saus af met wat Solo, wodka, peper en zout.
6
Bak de zalmfilets 3 minuten op ieder kant gaar.
7
Serveer versierd met de kervel.
Zalmfilet in een limoensausje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Blini's met verse zalm, camembert
10 min
Bekijk recept
Zeebaars in een honing-limoensausje
0 min
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept