Zalmfilet in een limoensausje

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de limoen, snijd in zeer fijne reepjes, laat even opkoken in een bodempje water en giet af .
  • 2 Kleur de selder in in wat Solo.
  • 3 Laat de suiker droog karameliseren, voeg het limoensap toe en voeg er de limoenschijfjes bij.
  • 4 Voeg de witte wijn en visfumet toe en laat voor de helft inkoken.
  • 5 Werk de saus af met wat Solo, wodka, peper en zout.
  • 6 Bak de zalmfilets 3 minuten op ieder kant gaar.
  • 7 Serveer versierd met de kervel.

Zalmfilet in een limoensausje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Blini's met verse zalm, camembert
10 min
Bekijk recept
Zeebaars in een honing-limoensausje
0 min
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept