Zoek
Tonijn met pesto en pasta
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g tonijn filet
4 takjes peterselie
200 g pasta
broodkruim
50 g kervel
2 takjes dille
4 takjes basilicum
4 eetlepels pesto
2 dl Solo Delfine
Solo vloeibaar
2 tomaten
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Maak de groene kruiden schoon, voeg het broodkruim toe en maal alles heel fijn en roer er 2 eetlepels Solo vloeibaar bij .
3
Bedek de tonijn met de bekomen massa en gaar deze in 15 minuten in de oven.
4
Kook de pasta beetgaar.
5
Pel ondertussen de tomaten, verwijder de pitjes en snij ze zeer fijn.
6
Roer ze met de pesto en de light room door de pasta.
7
Schik de pasta op het bord, en leg er de tonijn op .
Tonijn met pesto en pasta is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept