2 Snijd het lente-uitje grof en houd het groen apart. Snijd de courgette in staafjes van 3 cm. Stoof het wit van het lente-uitje en de courgettestaafjes glazig in Solo.
3 Doe er de groene asperges in stukken van 3 cm bij, giet er de wijn ,
25 dl water en het 1/2 bouillonblokje over en laat 15 minuten stoven zonder deksel op een laag vuur. Roer af en toe om.
4 Voeg er de broccoliroosjes bij en laat nog even doorstoven tot alle groenten beetgaar zijn.
5 Leg de stukken vis in een met Solo ingesmeerde ovenschotel en bak 10 minuten in de oven .
6 Werk de groenten af met peper en zout. Haal ze uit het vocht en roer de in light room losgeklopte dooier met een klopper door het kookvocht.
7 Schik de groene groenten in een diepe schotel, lepel er de saus rond en leg de vis erop. Bestrooi met het groen van het lente-uitje.