Zoek
Gebakken hoki in een kerriesaus met gedroogde
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels ketchup
10 g Solo
0.5 l light room
400 g hoki-filet
10 g kerrie
1 eetlepel groene tabasco
100 g zongedroogde tomaten
Bereiding
1
Snijd de tomaten in stukken
2
Bak de 4 hoki-filets in Solo en laat ze verder garen in de oven op 180°.
3
Laat de light room, kerrie, tabasco en ketchup tot sausdikte inkoken, werk af met peper en zout.
4
Roer er de stukjes tomaten net voor het opdienen door.
5
Schik op de borden en dien onmiddelijk op.
Gebakken hoki in een kerriesaus met gedroogde is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met boursin en ham
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept