Kabeljauw gepaneerd in gehakte pistachenoten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de vis met peper en zout, wentel in bloem en vervolgens in de losgeklopte eieren en de gehakte pistachenoten. Kleur hem langs alle zijden (mag ook in frituur).
  • 2 Snijd de olijven in fijne reepjes.
  • 3 Bereid de saus: stoof de versnipperde uien aan in wat Solo en voeg de witte wijn toe. Laat inkoken.
  • 4 Als de saus ingekookt is, dan voegt u de gepelde, gehakte tomaten toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
  • 5 Laat alles onder deksel garen gedurende 5 minuten en mix de saus. Passeer de saus door een zeef en voeg de fijngesneden basilicum toe.
  • 6 Leg in het midden van een bord wat tomatencoulis en daarop een stuk vis. Garneer de saus met reepjes zwarte olijf.

Kabeljauw gepaneerd in gehakte pistachenoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept