Kabeljauw met spek, bladspinazie en bieslookroom

4
27 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de wijn inkoken met de wijnazijn, de gehakte sjalotten, tijm, laurier en peper.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°. Als de saus bijna volledig is ingekookt, voeg dan de light room toe en laat nogmaals inkoken.
  • 3 Wrijf deze basis door een zeef en voeg dan beetje bij beetje de Solo toe. Kruid naar smaak met peper, zout en cayennepeper.
  • 4 Voeg de gehakte bieslook toe, maar niet meer laten koken.
  • 5 Wikkel het spek rond de kabeljauw en gaar in de oven gedurende 12 minuten.
  • 6 Stoof en kruid de bladspinazie.
  • 7 Schik de spinazie in het midden van het bord.
  • 8 De kabeljauw komt op de spinazie en de bieslookroom er rond.

Kabeljauw met spek, bladspinazie en bieslookroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met warmgerookte zalm
10 min-
Bekijk recept
Bospaddenstoelensoep met bieslookroom
20 min-
Bekijk recept
Toaststerren met bieslookroom en gerookte kip
25 min Snack
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept