Zoek
Zalm met een zacht kurkumaroomsausje van
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
25 g Solo
1 appel
zout
laurier
0.5 dl light room
2 gehakte sjalotten
300 g zalmfilet
1 dl visfumet
15 g kurkuma
citroensap
1 eetlepel acaciahoning
peper van de molen
tijm
5 cl Bertolli extra vergine
2 kleine tomaten
150 g gestoofde spinazie
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Droog de vis en laat kleuren in hete olijfolie en Solo.
3
Schik de zalmfilets in een vuurvaste schotel.
4
Voeg de gehakte sjalot, visfumet, ½ dl room, kurkuma, honing, laurier en tijm toe en lLaat garen in de oven gedurende 12 minuten.
5
Snijd de geschilde appel in kleine blokjes en besprenkel met citroensap.
6
Vul de tomaatjes met de gestoofde spinazie en plaats gedurende 8 minuten in de oven.
7
Haal de filets uit de oven.
8
Laat de saus voor de helft inkoken, kruid naar smaak en bind ze.
9
Voeg de appeltjes erbij. Serveer met een klein tomaatje gevuld met de spinazie.
Zalm met een zacht kurkumaroomsausje van is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept