Zalm met een zacht kurkumaroomsausje van

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Droog de vis en laat kleuren in hete olijfolie en Solo.
  • 3 Schik de zalmfilets in een vuurvaste schotel.
  • 4 Voeg de gehakte sjalot, visfumet, ½ dl room, kurkuma, honing, laurier en tijm toe en lLaat garen in de oven gedurende 12 minuten.
  • 5 Snijd de geschilde appel in kleine blokjes en besprenkel met citroensap.
  • 6 Vul de tomaatjes met de gestoofde spinazie en plaats gedurende 8 minuten in de oven.
  • 7 Haal de filets uit de oven.
  • 8 Laat de saus voor de helft inkoken, kruid naar smaak en bind ze.
  • 9 Voeg de appeltjes erbij. Serveer met een klein tomaatje gevuld met de spinazie.

Zalm met een zacht kurkumaroomsausje van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept