1 Kleur de suprême van hoki kort in hete Solo en laat ze afkoelen.
2 Verwarm de oven voor op 200°.
3 Kruid de bovenkant, bestrijk lichtjes met mosterd en bestrooi met gemalen kaas, Provençaalse kruiden en gehakte peterselie.
4 Leg een plakje mozzarella en een plakje bladerdeeg op de vis.
5 Bak af in de oven gedurende ongeveer 8 minuten.
6 Gaar de spinazie met de light room.
7 Pel de tomaat, ontpit ze en snijd in reepjes. Snij de champignons in schijfjes en bak ze in de frituur olie op 160° .
8 Laat ze uitlekken en breng op smaak met peper en zout.
9 Schik de spinazie in het midden van het bord, leg de hoki er bovenop en garneer rondom met de reepjes tomaat, de gefrituurde champignons en de kervelplukjes.
Suprême van Hoki met bladerdeeg en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)