Zoek
Papillot van kabeljauw met witloof
2
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 wortel
1 versnipperde sjalot
Solo vloeibaar
2 dl witte wijn
0.5 koffielepel(s) versnipperde basilicum
0.5 koffielepel(s) versnipperde kervel
300 g kabeljauwfilet
1 witloofstronk
2 prei
1 tomaat
1 stuk knolselder
Bereiding
1
Snij een fijne julienne van de wortel, ½ prei en een weinig knolselder.
2
Gaar de julienne in Solo op een klein vuurtje zonder te kleuren.
3
Pel de tomaat, snij in vier en verwijder de pitten.
4
Snij de rest van de prei in schuine repen van 2 cm dikte en stoof "al dente" in Solo zonder te kleuren.
5
Snij het witloof en bereid op dezelfde manier als de prei.
6
Versnipper de sjalot. Verwarm de oven voor op 180°.
7
Neem 2 bladen aluminiumpapier.
8
Smeer ze in met Solo en verdeel er de versnipperde sjalot over.
9
Schik de prei en het witloof op de sjalot. 1
0
Kruid met een weinig peper en zout. 1
1
Leg er dan vervolgens de kabeljauw op.1
2
Kruid met peper en zout en de kruiden .1
3
Leg hierop de julienne en de tomaat. 1
4
Giet in elke papillot 1 dl witte wijn en vouw dicht. 1
5
Laat gedurende 10 minuten garen in de oven.
Papillot van kabeljauw met witloof is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept