Bladerdeegje met bladspinazie en wijngaardslakjes

12
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de spinazie in de microgolfoven of in een steelpannetje.
  • 2 Verwarm de oven voor op 160°.
  • 3 Bruneer de sjalotjes in de Solo.
  • 4 Voeg de look en de wijngaardslakken toe.
  • 5 Flambeer met de anijsdrank.
  • 6 Verwarm de gebakjes 1 minuut in de oven.
  • 7 Vul ze met de spinazie en leg er een slakje op.

Bladerdeegje met bladspinazie en wijngaardslakjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wijngaardslakjes met gestoofd witloof en uiencompote
30 min
Bekijk recept
Wijgaardslakken
0 min
Bekijk recept

Bladerdeegje met gegrilde mediterraanse groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegje gevuld met spinazie
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegje met lamszwezerik
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegje met appeltjes en gember
0 min
Bekijk recept