Zoek
Bladerdeegje met bladspinazie en wijngaardslakjes
12
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 bladerdeeggebakjes
12 wijngaardslakken
100 g versnipperde sjalot
0.5 koffielepel pastis
1 eetlepel Solo Vloeibaar
350 g bladspinazie met room
2 teentjes knoflook
Bereiding
1
Verwarm de spinazie in de microgolfoven of in een steelpannetje.
2
Verwarm de oven voor op 160°.
3
Bruneer de sjalotjes in de Solo.
4
Voeg de look en de wijngaardslakken toe.
5
Flambeer met de anijsdrank.
6
Verwarm de gebakjes 1 minuut in de oven.
7
Vul ze met de spinazie en leg er een slakje op.
Bladerdeegje met bladspinazie en wijngaardslakjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Wijngaardslakjes met gestoofd witloof en uiencompote
30 min
Bekijk recept
Wijgaardslakken
0 min
Bekijk recept
Bladerdeegje met gegrilde mediterraanse groenten
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegje gevuld met spinazie
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegje met lamszwezerik
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegje met appeltjes en gember
0 min
Bekijk recept