Zoek
Waterzooi van Alaska Pollak, paprika
6
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g Alaska Pollak
0.25 l visbouillon
2 dl droge witte wijn
1 gele paprika
10 g korianderblaadjes
5 g korianderzaadjes
2 dl Solo Delefine
2 eetlepels Maïzena blanke saus
100 g Solo
Zout
1 rode paprika
0.5 komkommer
peper
Bereiding
1
Pocheer de gekruide Alaska Pollak in witte wijn en visbouillon.
2
Bind het pocheervocht met de Maïzena en kook de saus.
3
Voeg de room toe, kook de saus terug op en werk af met Solo. Breng op smaak met peper en zout.
4
Schil de paprika's, snij ze in reepjes, blancheer ze en spoel af met koud water.
5
Was en schil de komkommer.
6
Snij er gelijkmatige balletjes uit, blancheer ze en spoel af met koud water.
7
Voeg de groenten en de korianderblaadjes bij de afgewerkte liquide saus en warm op.
8
Schik de vis in diepe borden, overgiet met saus en kruid met de gemalen koriander.
Waterzooi van Alaska Pollak, paprika is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Burrito met rundvlees en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept