Tongscharfilets

4
14 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Maak een bechamelsaus: bloem en solo samen smelten en dan met de melk binden. Op smaak brengen met peper, zout en muskaatnoot.
  • 3 Schik de spinazie in een vuurvaste schotel.
  • 4 Pocheer de tongscharfilets in de witte wijn.
  • 5 Leg de vis op de spinazie, overgiet met de bechamelsaus en overstrooi met de geraspte kaas.
  • 6 Laat onder de hete grill kleuren.

Tongscharfilets is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Viva Italia vispakketjes
30 min-
Bekijk recept
Taartje van tongscharfilets op spinazie
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met Normandische saus, tomaten en algen
12 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met groene peper en witloofflan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Viva Italia vispakketjes
30 min-
Bekijk recept
Taartje van tongscharfilets op spinazie
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met Normandische saus, tomaten en algen
12 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met groene peper en witloofflan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept