Zoek
Tongscharfilets
4
14 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0.2 l melk
witte wijn
30 g bloem
30 g Solo
zout
300 g bladspinazie met room
peper
muskaatnoot
50 g geraspte kaas
400 g tongscharfilets
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Maak een bechamelsaus: bloem en solo samen smelten en dan met de melk binden. Op smaak brengen met peper, zout en muskaatnoot.
3
Schik de spinazie in een vuurvaste schotel.
4
Pocheer de tongscharfilets in de witte wijn.
5
Leg de vis op de spinazie, overgiet met de bechamelsaus en overstrooi met de geraspte kaas.
6
Laat onder de hete grill kleuren.
Tongscharfilets is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Viva Italia vispakketjes
30 min-
Bekijk recept
Taartje van tongscharfilets op spinazie
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met Normandische saus, tomaten en algen
12 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met groene peper en witloofflan
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viva Italia vispakketjes
30 min-
Bekijk recept
Taartje van tongscharfilets op spinazie
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met Normandische saus, tomaten en algen
12 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met groene peper en witloofflan
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept