Gebakken zalm met zuurkool

2
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gaar de zuurkool met de ajuin, wortel, tijm, laurier, jeneverbessen en witte wijn in een pan onder deksel.
  • 2 Snijd de zalm in porties en bak in de Solo.
  • 3 Bereid de saus: Kook wat water, citroensap en peper en zout. Roer de Solo erin.
  • 4 Stoom de aardappelen en bak de spekreepjes.
  • 5 Laat de zuurkool wat uitlekken en schik ze op een warm bord.
  • 6 Leg de zalm er op en giet de saus rondom.
  • 7 Garneer met de aardappelen en de spekreepjes.

Gebakken zalm met zuurkool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept