Zoek
Gebakken zalm met zuurkool
2
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g zuurkool
1 wortel
laurier
4 jeneverbessen
1 dl witte wijn
100 g Solo
100 g spekreepjes
300 g zalmfilet
1 ui
tijm
0.5 citroen
6 aardappelen
Bereiding
1
Gaar de zuurkool met de ajuin, wortel, tijm, laurier, jeneverbessen en witte wijn in een pan onder deksel.
2
Snijd de zalm in porties en bak in de Solo.
3
Bereid de saus: Kook wat water, citroensap en peper en zout. Roer de Solo erin.
4
Stoom de aardappelen en bak de spekreepjes.
5
Laat de zuurkool wat uitlekken en schik ze op een warm bord.
6
Leg de zalm er op en giet de saus rondom.
7
Garneer met de aardappelen en de spekreepjes.
Gebakken zalm met zuurkool is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept