Scampi's met spinazie-kruidensaus en rijst

4
28 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst in voldoende water met een beetje zout.
  • 2 Laat de spinazie met de wijn en de light room garen.
  • 3 Breng ze op smaak met wat citroensap met peper, zout en de Provençaalse kruiden.
  • 4 Verhit de Solo in een pan en braad de scampi's samen met het fijngehakte teentje knoflook.
  • 5 Ondertussen kan je de spinazie zéér fijn mixen tot een schuimige saus ontstaat.
  • 6 Schik de rijst in een kransje op een bord, leg hierin de garnalen en besprenkel deze met wat van de braadjus met de knoflook.
  • 7 Giet het spinazieschuim erover.

Scampi's met spinazie-kruidensaus en rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept