Zoek
Scampi's met spinazie-kruidensaus en rijst
4
28 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 ml droge witte wijn
1 citroen
Zout
0.5 theelepel Provençaalse kruiden
1 eetlepel Solo Vloeibaar
200 g bladspinazie met room
peper
100 g rijst
300 g grote garnalen
1 teentje knoflook
2 eetlepels light room
Bereiding
1
Kook de rijst in voldoende water met een beetje zout.
2
Laat de spinazie met de wijn en de light room garen.
3
Breng ze op smaak met wat citroensap met peper, zout en de Provençaalse kruiden.
4
Verhit de Solo in een pan en braad de scampi's samen met het fijngehakte teentje knoflook.
5
Ondertussen kan je de spinazie zéér fijn mixen tot een schuimige saus ontstaat.
6
Schik de rijst in een kransje op een bord, leg hierin de garnalen en besprenkel deze met wat van de braadjus met de knoflook.
7
Giet het spinazieschuim erover.
Scampi's met spinazie-kruidensaus en rijst is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept