Zoek
Kabeljauw met spinazie en kwarksaus met mosterd
4
22 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 dl geconcentreerde kippenbouillon
Solo
1 eetlepel mosterd
1 teentje knoflook
400 g spinazie in room
600 g kabeljauwfilet
4 eetlepels kwark
Bereiding
1
De kabeljauw kort bakken in Solo en verder in een warme oven garen.
2
Stoof de spinazie in Solo.
3
Steek het gepelde teentje look aan een vork en roer daarmee tijdens het stoven door de spinazie.
4
Op smaak brengen met peper en zout.
5
Neem nu de pan waarin u de vis gebakken heeft, voeg de bouillon eraan toe en kook de aangekoekte bakrestjes los.
6
Neem de pan van het vuur, zeef het vocht en roer er de kwark en de mosterd doorheen.
7
Kruid met peper en zout.
8
Dien de vis op met de saus en de spinazie.
Kabeljauw met spinazie en kwarksaus met mosterd is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept