Hoki filet met een citroen-honingsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de spinazie kort aan.
  • 2 Laat de bouillon, de honing, het citroensap, de rode peperbessen en het laurierblaadje tot een derde inkoken in een kookpan en zeef.
  • 3 Rasp de citroenschil in de pan. Kruid de vis en bak ze langs beide kanten in hete Solo in de pan.
  • 4 Kook de tagliatelle in ruim gezouten water beetgaar.
  • 5 Kook de saus op, voeg de light room toe en kruid naar smaak.
  • 6 Schik de spinazie op het midden van het bord, dresseer hierop de tagliatelle, vervolgens de vis en de saus. Strooi er de kappertjes over en versier met de dille en de bieslook.

Hoki filet met een citroen-honingsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Suprême van Hoki met bladerdeeg en spinazie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hoki in een kerriesaus met gedroogde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hoki Poki
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept