Zoek
Zeewolf met peper, bieslook en room
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g zeewolffilet
4 sjalotten
1 dl witte wijn
1 flesje light room
Zout
Cayennepeper
80 g Solo
peper
450 g gehakte spinazie
bieslook
500 g pasta
2 dl visfumet
kervel
bloem
Bereiding
1
Laat de sjalotten inkoken met de witte wijn en visfumet.
2
Voeg de light room toe en laat tot de helft inkoken.
3
De Solo klontje bij klontje toevoegen alsook de bieslook.
4
Op smaak brengen met peper en cayennepeper.
5
Spinazie aanstoven in Solo en kruiden.
6
Visfilets door gepeperde bloem halen en stoven in Solo.
7
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Zeewolf met peper, bieslook en room is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept