Zoek
Gegrilde Zalm met Spinazie op Catalaanse wijze
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels Solo Vloeibaar
500 g pasta
1 ui
1 teentje look
450 g bladspinazie
5 eetlepels rozijnen
4 eetlepels pijnboompitten
600 g zalmfilet
vijfkruidenpeper
Bereiding
1
Kook de spinazie gaar. Giet af en laat goed uitlekken.
2
Pel de ui en snipper hem fijn.
3
Pers de look.
4
Verhit de Solo en bak daarin de ui en de look.
5
Voeg de uitgelekte spinazie toe en roer goed.
6
Doe hierbij de rozijnen en de pijnboompitten en meng goed door elkaar.
7
Kruid met peper. Dek af met een deksel en laat even stomen.
8
Kruid de zalm met de vijfkruidenpeper.
9
Verwarm de grill en leg de zalm eronder tot hij goed doorbakken is (10 minuten). 1
0
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 1
1
erveer op elk bord een moot zalm op een bedje spinazie. Schik daarnaast de pasta.
Gegrilde Zalm met Spinazie op Catalaanse wijze is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min
Nagerecht
Bekijk recept