Zoek
Vlecht van zalm
8
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout
40 g Solo
2 flesjes light room
2 blokjes Knorr Finesse visbouillon
700 g heilbotfilet
700 g zalmfilet
8 preibladeren
16 stronkjes witloof
peper
Bereiding
1
Blancheer de preibladeren en laat ze goed uitlekken.
2
Verdeel de filets in 8 lapjes
3
Snijd deze in drie, zonder de delen echter helemaal van elkaar te halen.
4
Vlecht er de geblancheerde prei door.
5
Was het witloof en laat het uitlekken.
6
Snijd de stronken in stukjes van 4 cm.
7
Verwarm de Solo in een kookpot en laat ze bruin worden.
8
Voeg hierbij het witloof en breng op smaak met peper en zout.
9
Laat de groente 10 minuten kleuren. 1
0
Giet daarna de 1 flesje room bij het witloof en laat nog 10 minuten garen. 1
1
Warm de fumet op tot net onder het kookpunt en pocheer de vlechten hier in gedurende 5 minuten. 1
2
Garneer een bord met een bedje van witloof. 1
3
Leg er de visvlechten op. 1
4
Laat 1 kopje fumet en met het andre flesje room indikken tot de helft, voeg eventueel nog wat zout of peper toe. 1
5
Giet de saus voorzichtig over de vlechten.
Vlecht van zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min -
Lunchgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept
Vlechtbrood
1uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-tomatenvlecht
20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept