2 Steek 12 rondjes uit het bladerdeeg van 9 cm diameter. Beprik de plakjes met een vork bak ze opeen met Solo ingesmeerde bakplaat goudgeel in de oven.
3 Pel de scampi. Verwijder het darmkanaal met de punt van een mesje.
4 Spoel de spinazie meermaals in overvloedig water en laat uitlekken.
5 Stoof de sjalotsnippers glanzend in een steelpan in een noot Solo. Voeg de spinazie toe en stoof zacht. Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot. Lek uit en houd warm.
6 Roerbak de scampi kort in Solo en breng op smaak met zout en peperen versnipperde bieslook . Hou warm.
7 Doe de tomaten puree met de light room in de pan van de scampi , kruid met peper en zout en laat indikken. Breng verder opsmaak met cayennepeper.
8 Schik op ieder bord koekjes , spinazie en scampi in afwisselende lagen en lepel er de saus langs.
Scampi en spinazie in bladerdeeg is een recept van Solo Open Kitchen