2 Was de paprika. Verwijder de zaadjes en snij met schil in stukjes. Reinig de sjalotjes, selder en wortel en snij ze grof. Voeg een gepeld teentje look toe.
3 Stoof alle groenten aan in Solo. Voeg de tomatenpuree toe. Bevochtig met witte wijn en visfumet. Laat ongeveer een half uur langzaam sudderen. Kruid met peper en zout. Mix en zeef.
4 Ontvel en ontvlies de zeeduivel, maar snij de vis niet van de graat.
5 Verdeel in porties en bestrijk de bovenkant met losgeklopt eiwit en druk die kant in de sesamzaadjes.
6 Kruid de vis, laat aankleuren in Solo, en laat verder garen in de oven.
7 Snij de venkel in heel fijne reepjes. Stoof gaar in een nootje Solo op een zacht vuurtje. Voeg peper en zout toe.
8 Schik een bedje venkel op de borden, leg daarop de vis en lepel er de saus rond.
Gebakken zeeduivel met sesamzaadjes is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam