Zoek
Garnalen op een bedje van spinazie
4
7 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0.5 pakje koriander
8 eetlepels Solo Vloeibaar
0.5 eetlepels 5 kruidenmélange
32 gepelde garnalen
400 g spinazie
2 gekonfijte citroenen
4 zongedroogde tomaten
Bereiding
1
Mix de tomaten met de citroenen en de helft van de koriander.
2
Bak de garnalen in 2 eetlepels Solo aan gedurende 5 minuten en warm de spinazie op een zacht vuur.
3
Smelt de rest van de Solo en breng op smaak met de kruidenmélange en de rest van de koriander.
4
Schik de spinazie op de borden, schik daarop de tomatenbereiding en leg daarop de garnalen.
5
Verdeel er de saus rond en dien op.
Garnalen op een bedje van spinazie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept