Gestoofde zalm met spinazie en zure room

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de spinazie grondig en leg opzij. Stoof het uitje glazig in 20 g Solo margarine. Voeg 1 liter water toe en breng aan de kook. Voeg vervolgens de spinazie en de 2 Knorr bouillonblokjes Finesse Vis toe en laat 20 minuten pruttelen.
  • 2 Mix de soep volledig glad en zeef deze. Verhit de resterende Solo margarine en voeg de spinazie toe. Roer deze op een hoog vuur door met een keukenvork en breng op smaak met zout en peper. Snij de zalm in plakken van maximaal 1 cm. Laat ze rustig in de kokende soep vallen. Door de hitte zullen ze al na 1 minuut gaar zijn.
  • 3 Serveer in een diep bord en garneer met dille en enkele spinazieblaadjes.

Gestoofde zalm met spinazie en zure room is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept