Zoek
Vispotje met kokosmelk
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Solo Vloeibaar
2 teentjes look
1 theelepel korianderzaadjes
1 limoen
zout
1 bosje verse koriander
450 g zalmfilet
450 g roodbaarsfilet (of andere vaste vis)
1 stukje verse gember
1 paprika
saffraan
4 dl kokosmelk
Bereiding
1
Snijd de visfilets in stukken van ± 3 cm.
2
Snijd de paprika middendoor, haal er de zaadlijsten uit en snijd in dunne repen.
3
Hak de look en gember fijn.
4
Maak de korianderzaadjes fijn met de vijzel.
5
Snijd de limoen in partjes en hak de verse koriander grof.
6
Verwarm een kookpot met Solo Vloeibaar en stoof er de look, gember, reepjes paprika en gebroken koriander in.
7
Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
8
Leg er de stukken vis, de limoenpartjes en saffraandraadjes in.
9
Breng weer aan de kook, dek af en laat 5 minuten sudderen. 1
0
Zet van het vuur en garneer met verse koriander.
Vispotje met kokosmelk is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vispotje met witte wijn
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met groenten
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met frites
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeuws vispotje
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept