Gamba's à la Tropézienne

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de gamba's in de lengte middendoor.
  • 2 Leg ze in een ovenschotel en bedek met alle ingrediënten, in kleine stukjes gesneden (behalve de piment d'Espelette en de notensla).
  • 3 Bak in een oven 200 °C gedurende 10 minuten.
  • 4 Leg de gamba's op een bord, strooi er piment d'Espelette over en garneer met enkele blaadjes notensla.

Gamba's à la Tropézienne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept