Zoek
Gamba's à la Tropézienne
2
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 gamba's
2 jonge uien
1 teentje fijngehakte knoflook
10 zwarte olijven
1 takje verse rozemarijn
1 ui
2 tomaten in blokjes
3 blaadjes fijngehakte basilicum
Solo vloeibaar
fleur de sel
peper
Provencaalse kruiden
espelettepiment
2 porties notensla
Bereiding
1
Snij de gamba's in de lengte middendoor.
2
Leg ze in een ovenschotel en bedek met alle ingrediënten, in kleine stukjes gesneden (behalve de piment d'Espelette en de notensla).
3
Bak in een oven 200 °C gedurende 10 minuten.
4
Leg de gamba's op een bord, strooi er piment d'Espelette over en garneer met enkele blaadjes notensla.
Gamba's à la Tropézienne is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Surf 'n turf van de grill
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept