Zoek
Pana cotta van bloemkool
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bloemkool
0.5 l light room
2 blaadjes gelatine
truffelolie
osciètra kaviaar naar believen
peper
zout
nootmuskaat
Bereiding
1
Kook de bloemkoolook gaar en giet af.
2
Week ondertussen de gelatine in koud water.
3
Voeg de slagroom light room bij de bloemkool en kook voor de helft in.
4
Neem van het vuur en pureer. Giet door een fijne zeef. Kruid af met peper, zout, nootmuskaat en truffelolie.
5
Voeg de geweekte gelatine toe bij een tot lauw afgekoelde bereiding.
6
Stort die bereiding in een diep bord en laat opstijven in de frigo.
7
Werk af naar believen met de kaviaar.
Pana cotta van bloemkool is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pana Cotta - niet-dieet versie!
180 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ricotta Pana Cotta
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept