Pana cotta van bloemkool

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bloemkoolook gaar en giet af.
  • 2 Week ondertussen de gelatine in koud water.
  • 3 Voeg de slagroom light room bij de bloemkool en kook voor de helft in.
  • 4 Neem van het vuur en pureer. Giet door een fijne zeef. Kruid af met peper, zout, nootmuskaat en truffelolie.
  • 5 Voeg de geweekte gelatine toe bij een tot lauw afgekoelde bereiding.
  • 6 Stort die bereiding in een diep bord en laat opstijven in de frigo.
  • 7 Werk af naar believen met de kaviaar.

Pana cotta van bloemkool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pana Cotta - niet-dieet versie!
180 min Nagerecht
Bekijk recept
Ricotta Pana Cotta
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept