Gegrilde sint-jakobsvrucht

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer een sint-jakobsvrucht in de breedte.
  • 2 Maak een groentenmacedoine met fijngesneden dobbelsteentjes van geblancheerde, niet te rijpe en ontpelde tomaten, de boontjes en alle andere groenten.
  • 3 Meng met een vinaigrette en breng verder op smaak met het citroensap.
  • 4 Gril de sint-jakobsvrucht met wat Solo vloeibaar en kruiden op een hete antikleefgrilpan.
  • 5 Dresseer op de groenten, werk af met een aspergepuntje, een beetje olijfolie en balsamicoazijn.

Gegrilde sint-jakobsvrucht is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Samosa’s van sint-jakobsvruchten en ganzenleverpastei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvrucht met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sushi’s van spinazie met in mandarijnensap gemarineerde zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept