Sushi van komkommer en verse zalm

6
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalmcarpaccio in plakjes van ongeveer 2 cm breed en 5 cm lang.
  • 2 Snij ook de komkommer in dezelfde grootte als de zalm.
  • 3 Het is belangrijk dat je de komkommer zeer dun schilt met een dunschiller.
  • 4 Leg zalm op de komkommer.
  • 5 Bestrijk het geheel met wasabi en breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Rol op en snijd dan in twee gelijke delen.
  • 7 Verdeel wat scheutjes in een aperitieflepeltje en serveer.

Sushi van komkommer en verse zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrolletjes
Snack
Bekijk recept