Zeebaars met tomatenrisotto

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los het bouillonblokje op in een halve liter warm water en voeg er ook de wijn bij.
  • 2 Pel en ontpit de tomaten en snijd in blokjes.
  • 3 Stoof de gehakte sjalot aan in de Solo, voeg de rijst toe en stoof tot ze glazig begint te worden.
  • 4 Kook gedurende 17 minuten beetgaar door beetje bij beetje de risotto te bevochtigen met de bouillon en voeg er de voorslaatstekeer de tomatenblokjes bij.
  • 5 Maak de sugar snaps schoon en blancheer ze.
  • 6 Stoof ze aan in de Solo.
  • 7 Bak de zeebaars op de velzijde, kruid met grof zout l en gaar 4 tot 5 minuten in een oven van 200°C .
  • 8 Schik de risotto op een bord, de vis erop, sugar snaps rondom.

Zeebaars met tomatenrisotto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto met gebakken trostomaatjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept