Witloofreepjes met gegrilde zeewolffilet

6
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten en snipper de sjalotten fijn .
  • 2 Verwarm de olijfolie, stoof de fijngehakte sjalotjes en voeg de tomaten, de rode wijnazijn , de tomatenpuree, 20 g suiker, peper en zout, laurier en tijm toe. Laat 20 minuten op zacht vuur .
  • 3 Verwijder de harde kern van het witloof en snijd in reepjes. Bak het in Solo aan op hevig vuur , kruid met peper , zout en citroen.
  • 4 Kruid de vis met met peper, zout en Provençaalse kruiden en grill in een hete grillpan. Laat eventueel in de oven verder garen.
  • 5 Klop eierdooier, water en citroensap op een zacht vuurtje op tot een mooie binding en werk de saus verder op met 100 g gesmolten Solo, cayennepeper, zout en fijngehakte kervel.

Witloofreepjes met gegrilde zeewolffilet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vispakketjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witloofreepjes met peren
0 min
Bekijk recept
Scampi's met saus en gekaramelliseerd witloof
10 min Snack
Bekijk recept
Lauwwarm-appel-witloofslaatje Met Geitenkaas
20-30 min -
Bekijk recept
Witloofpasteitje met gepocheerd ei en mousselinesa
0 min
Bekijk recept