Zoek
Gebakken kabeljauw met tomatensaus
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 limoen
4 eetlepels Solo
chilipoeder
zout
2 eetlepels verse koriander
4 tomaten
8 zwarte olijven zonder pit (in stukjes)
600 g kabeljauw
50 g bloem
peper
Bereiding
1
Was de limoen grondig en rasp de groene schil eraf.
2
Pers de limoen uit.
3
Pel en ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
4
Schep in een schaaltje de tomaatstukjes, de geraspte limoenschil, 1 eetlepel limoensap, de olijven en koriander door elkaar.
5
Maal er wat chilipeper boven en voeg zout en peper naar smaak toe.
6
Laat de saus minstens een kwartier staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.
7
Wrijf de stukken kabeljauw in met limoensap, zout en peper en wentel ze door de bloem.
8
Verwarm de Solo in een pan en leg de stukken kabeljauw erin. Bak de vis in 8-10 minuten mooi bruin en net gaar.
Gebakken kabeljauw met tomatensaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept