Zoek
Kabeljauwovenschotel
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
240 g witte kool
8 eetlepels Solo
1 mespunt witte peper
4 eetlepels vinaigrette
360 g tomaat
240 g prei
2 teentjes look
2 eetlepels rozemarijn
600 g kabeljauwmoten
300 g witte rijst
200 g gemengde groene sla
2 eetlepel(s) bieslook
Bereiding
1
Verwarm de oven voor tot 200°C.
2
Vet een ovenschotel in met Solo.
3
Snij de tomaten in stukken, de witte kool in reepjes en de prei in ringen.
4
Pers de teentjes knoflook uit en vermeng dit met de gesneden groenten, de kruiden en twee eetlepels Solo.
5
Stoofde groenten hierin gedurende 5 tot 10 minuten.
6
Leg de kabeljauwmoten in de ingevette ovenschaal en schep het groentenmengsel eroverheen.
7
Verspreid de overige Solo in kleine hoeveelheden over de visschotel.
8
Dek de schotel af en zet deze gedurende 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
9
Serveer de kabeljauwovenschotel met gekookte rijst en gemengde sla met een beetje heldere vinaigrette.
Kabeljauwovenschotel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauwovenschotel Met Japanse Kruiden
30-60 min -
Bekijk recept
Kabeljauwovenschotel
10-20 min -
Bekijk recept
Kabeljauwovenschotel Met Japanse Kruiden
30-60 min -
Bekijk recept
Kabeljauwovenschotel
10-20 min -
Bekijk recept