Scampi-potjes van de chef

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi en bak ze in hete boter in een paar min gaar. kruid met P&Z en zet opzij.
  • 2 Deglaceer het braadvocht met de cognac, voeg de room, paprika, cayennepeper en ketchup toe en laat indikken tot een vrij dikke saus. Lepel wat saus in verwarmde potjes, schep wat ratatouille in het midden en schik er vijf scampi's per persoon rond.

Scampi-potjes van de chef is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chef's groenten met sjalot-tijmboter
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk op wijze van de chef
0 min
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon Van De Chef
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood Van De Chef
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept